Onze lessen

Voor de particuliere sector geven wij vrijwel dagelijks, met uitzondering van weekenden, trainingen in groepsverband. Als lid boek je jouw lessen eenvoudig zelf via onze app. Hierdoor bewaken we maximale aanwezigheid om de kwaliteit van onze lessen te garanderen. Zo hanteren wij een maximaal aantal deelnemers en zijn er 2 leraren aanwezig. We trainen met elkaar en gemengd. Jong en oud, man en vrouw.

  • Krav Maga training; hierbij draait alles om verdedigingstechnieken waarbij je in zeer korte tijd wordt getraind jezelf weerbaar te maken tegen aanvallen van zowel fysiek als verbaal en mentaal geweld en in gevaarlijke situaties.
  • Boks-Circuit training; Een les waarin boks technieken centraal staan. Een fullbody work-out zonder contact. Deze les is, net zoals Krav Maga, geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid of bouw. Iedereen traint naar eigen kunnen en er is geen lichamelijk contact.
  • Bokszak training; In 45 minuten alle dagelijkse spanning en frustratie van ons afschudden. Stoot en trap combinaties drillen op de bokszak. Net als alle lessen staat veiligheid en kwaliteit boven alles en is dit voor iedereen geschikt. 

Lestijden

Lesinhoud

Wij starten iedere les met een functionele warming up om blessures te voorkomen en het energielevel en enthousiasme voor de les op te krikken. Aansluitend volgen technieken, in begrijpbare stappen uitgelegd. In het laatste gedeelte van de les worden de technieken in een vrije vorm toegepast.  We werken in blokken/modules met een bepaald thema en bouwen deze per blok uit. Op deze manier leert iedereen de techniek ook echt te beheersen om deze zo, hopelijk niet maar in geval van nood, in de praktijk toe te passen.

We beginnen onder aan de trap en eindigen vanzelf bovenaan.

Wat heb ik nodig om langdurig mee te trainen?

Voor een proefles hoef je niks te kopen of te huren. Sportieve kleding, fijne (sport)schoenen om in te bewegen een handdoek en een fles water zijn voldoende.

Bevalt de proefles en besluit je om wekelijks mee te trainen. Dan schrijven we de volgende kleding- en beschermingsvoorschriften voor:

  • Sportieve kleding met genoeg bewegingsruimte
  • Gymschoenen of blote voeten (afhankelijk van de locatie)
  • Een kruisbeschermer is verplicht
  • Een bitje/tandbeschermer is gewenst
  • Scheenbeschermers, MMA of bokshandschoenen zijn gewenst

Lidmaatschap

Voor een maandelijks vast tarief kun je onbeperkt gebruik maken van onze trainingen. 

  Prijs per maand
Krav Maga Only € 32,50
Boks/circuit/zak training € 32,50
All-in (Krav Maga + Boksen) € 37,50
Bij een half jaar vooruitbetalen €10 korting op het totaalbedrag
Bij een jaar vooruitbetalen 1 maand korting op het totaalbedrag

Eenmalig € 25,- inschrijfgeld (vervalt bij vooruitbetaling v.a. 3 maanden).

Trainingslocaties

Krav Maga International
Bayeuxlaan 9
5654 AX Eindhoven
Centrum voor Mens en Beweging

Tel: 06-14895184

Krav Maga International
Rooijseweg 5
5691PA Son en Breugel
Sonsport

Tel: 06-14895184          

Nieuwsgierig? Schrijf je zelf in voor een GRATIS proefles en ervaar zelf de voordelen en het plezier van Krav Maga.