Onze lessen

Voor de particuliere sector geven wij vrijwel dagelijks, met uitzondering van weekenden, trainingen in groepsverband. Als lid boek je jouw lessen eenvoudig zelf via onze app. Hierdoor bewaken we maximale aanwezigheid om de kwaliteit van onze lessen te garanderen. Zo hanteren wij een maximaal aantal deelnemers en zijn er 2 leraren aanwezig. We trainen met elkaar en gemengd. Jong en oud, man en vrouw.

 • Krav Maga training; hierbij draait alles om verdedigingstechnieken waarbij je in zeer korte tijd wordt getraind jezelf weerbaar te maken tegen aanvallen van zowel fysiek als verbaal en mentaal geweld en in gevaarlijke situaties.
 • Boks-Circuit training; Een les waarin boks technieken centraal staan. Een fullbody work-out zonder contact. Deze les is, net zoals Krav Maga, geschikt voor iedereen, ongeacht je fitheid of bouw. Iedereen traint naar eigen kunnen en er is geen lichamelijk contact.
 • Bokszak training; In 45 minuten alle dagelijkse spanning en frustratie van ons afschudden. Stoot en trap combinaties drillen op de bokszak. Net als alle lessen staat veiligheid en kwaliteit boven alles en is dit voor iedereen geschikt.
 • Kids Krav Maga; Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 17 jaar. Middels spelvormen krijgen de kinderen op speelse en praktijkgerichte wijze les in zelfverdedigingstechnieken. Lees meer over Krav Maga Kids.
 • "Ladies only" Krav Maga; Zelfverdediging voor en door dames !!! Leer jezelf weerbaar op te stellen tegen aanvallen van zowel fysiek, verbaal en mentale agressie.
 • Pilates; Een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het versterken van de spieren terwijl het de algehele flexibiliteit, coördinatie en balans verbetert. Deze methode bestaat uit spierversterkende oefeningen met een focus op houdingsuitlijning en kernstabiliteit. Deze trainingsvorm is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, en wordt vaak gebruikt voor revalidatie, maar ook voor algemene gezondheid en welzijn.
 • Sporten tegen beperking; Ons programma 'Sporten tegen beperkingen' is speciaal ontwikkeld om barrières te doorbreken en iedereen in staat te stellen actief deel te nemen aan zelfverdediging en fitness. Lees meer over Sporten tegen beperkingen.

Lestijden

Lesinhoud

Wij starten iedere les met een functionele warming up om blessures te voorkomen en het energielevel en enthousiasme voor de les op te krikken. Aansluitend volgen technieken, in begrijpbare stappen uitgelegd. In het laatste gedeelte van de les worden de technieken in een vrije vorm toegepast.  We werken in blokken/modules met een bepaald thema en bouwen deze per blok uit. Op deze manier leert iedereen de techniek ook echt te beheersen om deze zo, hopelijk niet maar in geval van nood, in de praktijk toe te passen.

We beginnen onder aan de trap en eindigen vanzelf bovenaan.

Wat heb ik nodig om langdurig mee te trainen?

Voor een proefles hoef je niks te kopen of te huren. Sportieve kleding, fijne (sport)schoenen om in te bewegen een handdoek en een fles water zijn voldoende.

Bevalt de proefles en besluit je om wekelijks mee te trainen. Dan schrijven we de volgende kleding- en beschermingsvoorschriften voor:

 • Sportieve kleding met genoeg bewegingsruimte
 • Gymschoenen of blote voeten (afhankelijk van de locatie)
 • Een kruisbeschermer is verplicht
 • Een bitje/tandbeschermer is gewenst
 • Scheenbeschermers, MMA of bokshandschoenen zijn gewenst

Lidmaatschap

Voor een maandelijks vast tarief kun je gebruik maken van al onze trainingen. 

 

Kids en Tiener lessen (8 tot 17 jaar) Prijs per maand
1 groepsles per week € 30,00 (€ 6,92 per les)
Onbeperkt groepslessen per week € 50,00 (Héél weinig per les)

 

Volwassenen Prijs per maand
1 groepsles per week € 35,00 (€ 8,08 per les)
Onbeperkt trainen € 70,00 (héél weinig per les)
Onbeperkt Family lidmaatschap* € 135,00 (nog minder dan héél weinig per les)

 

* alleen leden binnen hetzelfde huishouden.

INTAKE GRATIS EN GEEN  INSCHRIJFGELD !!!

Trainingslocaties

Krav Maga International
Sportcomplex vijfkamplaan 8
5624 EB  Eindhoven Noord

Tel: 06-14895184

Krav Maga International
Sporthal Maria van Bourgondiëlaan 2A
5616EE Eindhoven Zuid

Tel: 06-14895184 

 

Nieuwsgierig? Schrijf je zelf in voor een GRATIS proefles en ervaar zelf de voordelen en het plezier van Krav Maga.